Minkä denierin sukkahousut?

8-15 denierin sukkahousuista. Arkeen kannattaa valita paksummat sukkahousut, sillä sen raskaampi lanka kestää paremmin käyttöä. 20-40 denierin sukkahousut näkyvät vielä vähän läpi (semi-opaque). 40-100 denierin sukkahousut eivät enää niinkään (opaque).

Minkä väriset sukkahousut häihin?

Valitse yllesi joko mustat tai ihonväriset sukkahousut. Ihonväriset sopivat tilaisuuteen paremmin kesällä.

Pitääkö mekon kanssa olla sukkahousut?

Jos haluat pukeutua vanhaan tyyliin, niin mekon alle voit laittaa saumasukat ja sukkanauhaliivit. Kesäaikaan valitaan ohuet ja vaaleat sukat tai sukkahousut. Jos juhlat kuitenkin ovat rennot pukeutumiseltaan ja kesäilma on oikein kuuma, niin voihan ne silloin jättää pois.

Pitääkö sukkahousut pestä ennen käyttöä?

Uudet sukkahousut kannattaa aina kastella ennen käyttöön ottamista. Pitkään paketissa olleiden sukkahousujen elastaanikuidut voivat nimittäin olla kuivat, ja tällöin housut rikkoutuvat todella herkästi. Kasteltuasi sukkahousut anna niiden kuivua, ja ota sukkahousut käyttöön vasta sitten.

Missä asteessa sukkahousut?

Pese sukkahousut jokaisen käytön jälkeen 30 asteen lämpötilassa käsin tai pesukoneen hienopesuohjelmalla. Jos käytät pesukonetta, suosittelemme sinua käyttämään pesupussia, joka suojaa sukkahousuja muilta pesukoneessa pyöriviltä vaatteilta.

Minkä väriset sukkahousut juhliin?

Villit värit. Ohuet ja värilliset sukkahousut piristävät juhla-asua ja sopivat siksi hyvin juhlakauteen. Väriskaala voi olla melkein mitä vain – esimerkiksi kirkas punainen tai tummempi, kuten luumu ja tummanvihreä. Myös värillisissä sukkahousuissa voi olla jokin kuosi!

Voiko hautajaisiin laittaa ihonväriset sukkahousut?

Sukkahousut voivat olla mustat tai ohuehkot ihonväriset sukat. Käsineiden olisi hyvä olla nahkaiset mustat tai tummanväriset. Kaulahuivi on lähiomaisella valkoinen ja muilla tummasävyinen. Koruja käytetään hillitysti, ja myös meikin on hyvä olla hillitty.

Mitä väriä ei saa laittaa häihin?

Huomionarvoista naisen pukeutumisessa on, että valkoista väriä tulisi välttää, koska se on perinteikkäästi varattu morsiamelle. Myös musta ja kirkkaanpunainen ovat värejä, joihin naisen ei sovi pukeutua. Musta on mielletty hautajaisten värinä ja kirkkaanpunainen herättää liikaa huomiota.

Minkä väriset sukkahousut mustan mekon kanssa?

Voit pukea mekkosi kanssa ihonväriset, mustat tai vaikka kirjavat sukkahousut. Valinta on omasta maustasi ja rohkeudestasi kiinni. Jos kuitenkin pidät mustista, niin sitten puet mustat. Sukista ja sandaaleista ei myöskään ole olemassa virallista sääntöä.

Minkä väriset sukkahousut mustien kenkien kanssa?

Ohuet ihonväriset sukkahousut: Käyvät kaikkien asujen ja kenkien kanssa. Ei ole väliä onko sinulla balleriinat, korkkarit, mustat kengät, vaaleat kengät tai värilliset kengät.