Minkä väriset alusvaatteet valkoisen mekon alle?

On toki hauskempaa saada alusvaatelokeroon vähän väriä kuin käyttää aina vain klassisia perusvärejä valkoista, beigeä, ruskeaa ja mustaa. Punaiset alusvaatteet sopivat valkoisen alle.

Miksi alusvaatteita käytetään?

Niitä käytetään suojaamaan päällyshousuja likaantumiselta sekä peittämään sukupuolielimet ja takamus häveliäisyys- ja soveliaisuussyistä. Alushousuja on useita erilaisia malleja sekä miehille että naisille. Alushousuja valmistetaan eri materiaaleista, kuten puuvillasta, silkistä ja tekokuiduista.

Mitä pukea valkoisten housujen alle?

Kun pukeudut valkoiseen tai vaaleisiin sävyihin, valitse alusvaatteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä ihon väriä. Esimerkiksi vaaleat, leveälahkeiset housut ovat trendikäs ja juhlava vaihtoehto mekon tilalle. Vaaleiden housujen alle sopivat parhaiten sileät ja saumattomat lahkeelliset alushousut tai stringit.

Miksi punainen ei näy valkoisen läpi?

Punainen ei nimittäin – yllättävää kyllä – näy valkoisen kankaan läpi, vaan sulautuu ihon väriin. Parhaiten tässä kikassa toimivat juuri puhtaan, voimakkaan punaiset liivit.

Saako rintaliivit näkyä?

Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Mikä on hyvä materiaali Alushousuille?

Puuvilla on erinomainen valinta alushousujen materiaaliksi, sillä se on pehmeä ja hengittävä.

Pitääkö alushousut vaihtaa joka päivä?

– Usein sanon myös, että vauvojen ja lasten vaatteet kannattaa hankkia sellaisina, että ne voi pestä kuudessakympissä, niissä kun on helposti puklua tai vaipanreunasta pursuavia eritteitä, Jerkku sanoo. Korkeammassa lämpötilassa pesemisen lisäksi Jerkku muistuttaa, että alushousut ja sukat kannattaa vaihtaa päivittäin.

Milloin alushousut roskiin?

Alusvaatteet suositellaan heittämään joka vuosi roskiin, ja vaihtamaan puhtaisiin päivittäin. Myös yökäyttöä pitäisi välttää, sillä alushousut eivät anna haarojen hengittää, mikä johtaa hien ja bakteerien kertymiseen.

Minkä väriset alushousut valkoisten housujen kanssa?

Asiantuntijan vinkki: Älä valitse valkoisia alusvaatteita valkoisten vaatteiden alle. Alusvaatteet näkyvät melkein aina kankaan läpi. Ihonväriset alusvaatteet ovat varma voittaja.

Mikä sopii valkoisten farkkujen kanssa?

Kaikki sopii valkoisten farkkujen kanssa Olisitpa sitten pastellisävyjen, neutraalien perusvärien tai räikeiden värien ystävä, valkoiset farkut ovat hyvä lähtökohta mihin tahansa tyyliin. – Ei ole värejä, jotka eivät sopisi valkoiseen. Joten kaikki käy!