Mitä laittaa valkoisen mekon alle?

Kun pukeudut valkoiseen tai vaaleisiin sävyihin, valitse alusvaatteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä ihon väriä. Esimerkiksi vaaleat, leveälahkeiset housut ovat trendikäs ja juhlava vaihtoehto mekon tilalle. Vaaleiden housujen alle sopivat parhaiten sileät ja saumattomat lahkeelliset alushousut tai stringit.

Mitä hääpuvun alle?

Mitä pukea päälle, kun tulen sovittamaan pukua? Puvun sovitusta varten sinulla ei tarvitse olla mitään tietynlaisia alusvaatteita. Vinkiksi voimme kuitenkin antaa, että ihonväriset alushousut ovat mainiot, koska ne eivät näy valkoisen puvun läpi. Pukujemme alle et tarvitse mitään muita alusvaatteita tai korsettia.

Mikä väri ei näy valkoisen alta?

Omasta ihonväristä riippuen valkoiset liivit näkyvät herkästi yhtä selvästi vaatteiden alta kuin mustat. Jos puet valkoiset liivit, valitse malli, jossa on kaunista pitsiä tai brodeerausta, jolloin näkyminen ei ollenkaan haittaa. ”Punaiset liivit eivät näy valkoisen paidan alla.”

Saako rintaliivit näkyä?

Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Saako sulhanen nähdä hääpuvun?

Sulhanen ei saa nähdä morsianta hääpuvussa kuin vasta kirkossa. Polttarit (saksaksi Polterabend) on vanha perinne, joka alun pitäen koski nimenomaan morsiamia. Ennen häitä siskot ja ystävät pesivät morsiamen suolalla ja jauholla, jotta tämän menneisyys häviäisi ja hän olisi valmis uuteen elämään.

Paljonko häämekko maksaa?

Suomessa morsian, joka haluaa itselleen uuden käyttämättömän häämekon, maksaa hääpuvustaan keskimäärin 1100-1400 euroa. Hän etsii palvelunsa hääpukuliikkeestä tai hääpukusuunnittelijan luota, jotta hääpuku istuisi hänelle täydellisesti ja hän näyttäisi hääpäivänään paremmalta kuin koskaan ennen.

Milloin kannattaa ostaa hääpuku?

Osa morsiamista tulee ostoksille vuosi ennen häitä, suurin osa puolta vuotta ennen häitä ja jotkut vain 1 – 2 viikkoa ennen häitä. Suosittelemme kuitenkin tulemaan vähintään 8-10kk ennen häitä, koska silloin jää tarpeeksi aikaa tilata merkkihääpukuja joiden toimitusaika on noin 4 – 6kk.

Miksi punainen ei näy valkoisen läpi?

Punainen ei nimittäin – yllättävää kyllä – näy valkoisen kankaan läpi, vaan sulautuu ihon väriin. Parhaiten tässä kikassa toimivat juuri puhtaan, voimakkaan punaiset liivit.

Minkä väriset rintsikat valkoisen paidan alle?

Yllättäen pelastus löytyy väristä, jonka voisi kuvitella olevan täydellinen vastakohta: kirkkaan punaisia rintaliivejä silmä ei erota lainkaan. Jokaisen naisen kannattaakin siis hankkia kirkkaan punaiset rintsikat huomaamattomiksi ”nudeliiveiksi” paitojen alle.

Mitä valkoisen paitapuseron alle?

Mieti omaa ihonsävyäsi Puuteriset, ”ihonvärisinäkin” tunnetut liivit ovat usein vaaleaihoisellekin turhan vaaleat ja kuultavat valkoisten alusvaatteiden tapaan vaatteen alta. Sen sijaan omaa ihoa astetta tummemmat punaisen, nuden, beigen ja ruskean sävyt maastoutuvat valkoisenkin puseron alle täydellisesti.