Mistä tietää oman Rintaliivikoon?

Näin rintaliivikoot toimivat Koon numero-osa kertoo liivien ympärysmitan. Suomessa mitta tulee suoraan oman rinnanympäryksen senttimetreistä: 60, 65, 70, 75, 80, 85 ja niin edelleen. Ympärysmitta mitataan aivan rintojen alapuolelta eli kohdasta, josta liivitkin kulkevat. Koon kirjainosa kertoo kuppikoon.

Miten valita sopivat rintaliivit?

Yksinkertainen muistisääntö on, että rintaliivien ja selkäsi välissä pitäisi olla tilaa täsmälleen kahdelle sormelle – silloin ne ovat sopivat. – Toinen virhe, jonka monet ihmiset tekevät, on ostaa rintaliivit, joiden kuppikoko on liian pieni. Silloin rinnat puristuvat tai pursuvat ulos rintaliiveistä.

Mistä tietää että on liian pienet rintaliivit?

Jos rinta nousee selvästi rintaliivin kupin yli, ovat liivit liian pienet. Jotta rinta saisi optimaalisen tuen, ei rinta saa nousta kupin yläpuolelle.

Voiko rintaliivit pestä 40 asteessa?

Matala lämpötila: Pese rintaliivi maksimissaan 40 asteessa. Pese vain valkoisen kanssa: Rintaliivi voi helposti imeä väriä vedestä. Pese se siis vain muiden valkoisten vaatteiden kanssa.

Miksi rintaliivien kanssa ei saa nukkua?

Jos nukkuu rintaliivit päällä, imusolmukkeiden kierto häiriintyy ja myrkkyjä kertyy elimistöön. Tämä voi myös johtaa kystien, kyhmyjen ja jopa kasvainten muodostumiseen pitkällä aikavälillä. Rintojen lisäksi rintaliivit aiheuttavat painetta kainaloissa, joissa sijaitsee myös paljon imusolmukkeita.

Milloin kannattaa ostaa rintaliivit?

Karell neuvoo hankkimaan ensimmäiset rintaliivit siinä vaiheessa, kun rinnat ovat kasvaneet ja tarvitsevat tukea jokapäiväistä elämää helpottamaan. – Se on jokaisen oma, yksilöllinen valinta. Jotkut eivät tarvitse liivejä aikuisenakaan. Tärkeintä on, että ne istuvat hyvin ja ovat oikean kokoiset.

Voiko rintaliivit pestä 60 asteessa?

Puuvillaiset alusvaatteet ja sukat voi pestä 60 asteessa. Silkkiset alusvaatteet, rintaliivit ja muut herkemmät materiaalit voi pestä käsinpesuohjelmalla 30 tai 40 asteessa (tarkista aina jokaisen vaatteet pesuohje).

Kauanko rintaliivit kestää?

Kuinka kauan liivejä voi käyttää? ”Sanotaan, että yksien liivien käyttöikä on 6–8 kuukautta, mutta silloin ne saavat kyllä olla jatkuvassa käytössä. Mitä useammat liivit omistaa ja mitä useammin niitä vaihtelee, sitä kauemmin liivit kestävät.

Mistä tiedän Kuppikokoni?

Mittaa oma vartalonympäryksesi rintojen alta. Mittanauhan tulee olla tiukalla mutta ei kiristävänä. Seuraavaksi mittaa rinnanympärys rinnan huipulta, kun päälläsi on hyvät rintaliivit. Älä kiristä ja voit hengittääkin.. Näiden kahden mitan erotus kertoo kuppikokosi.

Onko rintaliivit alusvaate?

Rintaliivit ovat rintoja tukeva naisten alusvaate.