Mitä on crosstrainer?

Crosstrainer on monikäyttöinen kuntolaite, jossa yhdistyvät juoksumaton, kuntopyörän ja stepperin parhaat puolet. Crosstrainer treenaa koko kehoa, minkä ansiosta se on yksi helpoimmista keinoista polttaa rasvaa ja kohottaa kuntoa.

Voiko Crosstrainerilla laihtua?

Crosstrainer on erinomainen laite laihduttajalle, sillä se polttaa tehokkaasti rasvaa ja kehittää monipuolisesti kehon tärkeimpiä lihasryhmiä. Lyhytkin päivittäinen treeni auttaa merkittävästi painonpudotuksessa.

Mitä lihaksia crosstrainer kehittää?

Töitä saavat tehdä niin jalat, pakara kuin yläkroppakin. Keskivartalokaan ei jää täysin passiiviseksi treenissä. Jos käytät crosstraineria verryttelylaitteena, niin se on erityisesti erinomainen laite silloin, kun olet tekemässä koko kropan treeniä kuntosalilla.

Kauanko kestää laihtua 10kg?

10 kilon painonpudotus vaatii aikaa vähintään puoli vuotta, jopa vuoden. Mitä vähemmän ylipainoa on, sitä tiukemmassa kilot usein ovat. Laihduttamisessa kannattaa pitää myös taukoja. Voit syödä tällöin rennommin ja harrastaa kevyttä kehonhuoltoa.

Voiko yhdessä päivässä laihtua?

Riippuu aina lähtöpainosta, mutta asiantuntijat ovat suhteellisen yksimielisiä sopivan painonpudotuksen ylärajasta: Yhdessä päivässä noin 100 grammaa. Dieetin ensimmäiset päivät ovat poikkeus: alkuun painoa voi tippua jopa useampi kilo, sillä ensimmäisenä karisevat nesteet. Tämän jälkeen tahdin kuitenkin kuuluu hiipua.

Paljonko kahdessa kuukaudessa voi laihtua?

Sopivan rauhallinen tahti on noin 0,5–1 kiloa viikossa eli noin 2–4 kiloa kuukaudessa. Tällaisessa laihdutustahdissa keho pysyy mukana. Jos pudotettavaa painoa on paljon, voi kuukaudessa tippua lähemmäs kymmenenkin kiloa, mutta suuri osa siitä on nesteitä.

Voiko treenata liikaa?

Pahimmillaan liiallinen liikkuminen voi aiheuttaa elimistön ylirasitustilan, jota kutsutaan myös ylikunnoksi. Tällöin elimistöä on rasitettu enemmän kuin mistä sillä on mahdollisuudet palautua. Ylikunnosta palautuminen voi kestää kuukausia.

Voiko Kotitreenillä saada lihaksia?

Lihas ei tiedä, treenaatko sitä kotona kehonpainolla vai kuntosalilla lisäpainoilla tai laitteilla. Lihasmassaa ja -voimaa voi kehittää kotonakin, kunhan käytössä on tarpeeksi suuri kuormitus.

Paljonko crosstrainer kuluttaa kaloreita?

Crosstrainerilla voi kuluttaa 322-478 kilokaloria tunnissa. Treenin aikana kannattaa vaihdella niin vastuasta kuin kaltevuuttakin. Näin harjoitus on sekä innostavampi että tehokkaampi.

Mikä liikunta laihduttaa?

Eniten energiaa kuluttavat kestävyyslajit, kuten juoksu, hölkkä, soutu ja pyöräily, joten niiden harrastaminen on järkevää. Kuntosaliharjoittelu kuluttaa suhteessa vähän kaloreitavähemän energiaa samassa ajassa, mutta kasvattaa lihasmassaa. Isommat lihakset puolestaan kuluttavat enemmän levossa.