Mitä on Joustoluotto?

Joustoluotto eli jatkuva luottotili on vakuudeton kulutusluotto, joka on jatkuvasti käytössäsi sovittuun rajaan saakka. Joustoluotto muistuttaa pitkälti idealtaan luottokorttia.

Mitä tarkoittavat Joustoluotto ja kulutusluotto?

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettu laina, jolla ei ole erikseen nimettyä kohdetta. Joustoluotto taas on jatkuva, joustava laina, joka toimii lähes samalla tavalla kuin luottokortti.

Miten kulutusluotto toimii?

Kulutusluotto on kertalaina, eli se maksetaan hakijan tilille yhdellä kertaa, ei monessa erässä. Kulutusluoton voi käyttää mihin tahansa kohteeseen. Kulutusluotto on yleensä kooltaan 3 000 – 20 000 euroa. Kulutusluoton laina-aika on yleensä muutamia vuosia, mutta pisimmillään jopa 15 vuotta.

Mikä on saldo COM?

Saldo.com tarjoaa joustoluottoa sekä kulutusluottoa erilaisiin rahoitustarpeisiin. Joustoluotto antaa käyttöön jopa 2 000 euron luottorajan, ja sen avulla voit tehdä nostoja tilille aina tarpeen mukaan. Kulutusluotolla taas voi saada jopa 10 000 euron lainan, jolla voit rahoittaa suurempia hankintoja.

Saako lainaa ilman luottotietoja?

Luottotiedoton saattaa tapauskohtaisesti saada lainaa vakuudella. Jos sinulla on omaisuutta, kuten auto, asunto tai jokin muu vastaava, voit saada lainaa omaisuutta vastaan tietyissä tilanteissa maksuhäiriöistä huolimatta. Voit myös pantata omaisuuttasi panttilainaamossa saadaksesi lainaa.

Miksi en saa lainaa vaikka luottotiedot ovat kunnossa?

Luottotiedot ja aiempien lainojen hoitaminen Mikäli kontolla on maksuhäiriömerkintä, estää se yleensä aina lainan saamisen. Vaikka luottotiedot olisivat kunnossa, mutta edellisten lainojen tai luottokorttilaskujen maksu on ollut usein myöhässä, voi se vaikuttaa lainapäätöksen saamiseen.

Voiko Joustoluoton maksaa heti pois?

Voiko Joustoluoton maksaa kerralla pois? Kyllä voi. Vaikka Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, voit lyhentää sitä sovittua suuremmissa erissä tai maksaa koko luoton kerralla.

Voiko Joustoluottoa hakea lisää?

Tiesitkö, että joustoluottoon on mahdollista hakea korotusta? Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava tapa rahoittaa elämässä ilmaantuvia menoja ja hankintoja. Voit halutessasi pitää esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia tai hakea aiemmin sovittuun luottoon korotusta.

Voiko kulutusluoton maksaa kerralla pois?

Monille kuluttajille voi tulla yllätyksenä, että kulutusluoton, kuten muidenkin lainojen maksaminen ennenaikaisesti on jokaisen lainansaajan lakisääteinen oikeus. Jos luottosi ehdoista puuttuu kyseinen tieto, älä hätäänny, sillä lainan maksaminen etuajassa on silti sallittua pankista tai lainanmyöntäjästä riippumatta.

Onko Bondora huijaus?

Lopputuloksemme: Bondora on havaintojemme mukaan täysin luotettava lainapalvelu, eli kyseessä ei vaikuta olevan huijaus.