Mitä on leggingsit?

Leggingsit (legginsit, legginssit, engl. leggings) ovat lähinnä naisten vaatekappale, puolipitkät tai pitkät alushousut, joita voi käyttää myös päällysvaatteena. Sukkahousujen vaihtoehtona käytetyt leggingsit. Leggingsit muistuttavat suurimmaksi osaksi sukkahousuja.

Onko legginsit housut?

– Leggingsit erottaa housuista se, että ne ovat hyvin myötäilevät ja materiaali on harvoin täysin läpinäkymätön. Ne ovat ikään kuin jossain housujen ja sukkahousujen välimaastossa. Leggingsit ovat materiaaliltaan erilaiset, eli ne eivät ole housut, Saukkola selventää.

Näkyykö Gymsharkin housuista läpi?

Gymshark Vital Seamless 2.0 Leggings, 55,00 € Todella mukavat pökät! Plussaa tulee myös siitä, että vyötärö ylettyy treenitopin reunaan saakka. Kyykyssä totuus kuitenkin paljastuu: housuista kuultaa auttamatta läpi.

Mitä tarkoittaa Jegginsit?

Jeggingsit, farkkutrikoot, saadaan yhdistämällä sanat jeans ja leggings. Boyfriendit ovat löysät mukavuusfarkut, flaret taas trumpettimalliset, polvista alaspäin levenevät housut.

Voiko Legginsejä käyttää Housuina?

Sukkahousuja paksummat legginsit ovat yksi monikäyttöisimmistä vaatekappaleista, sillä niitä voi käyttää niin muiden vaatteiden alla kuin sellaisenaan. Vaikka yhä edelleen kiistellään, voiko legginsejä käyttää housujen asemasta, on nykymuoti hyvin sallivaa tämän suhteen.

Mitä tarkoittaa flared farkut?

Jos olet koskaan miettinyt, mitä flare-farkut oikeasti ovat, Hegellä on sinulle vastaus! -Leveälahkeiset flare-farkut, ovat farkut, jotka levenevät polven alapuolelta nilkkaan. Joko ne ovat erittäin leveä lahkeiset tai hieman kapeammat.

Mikä on Culottes housut?

Culottes-housut ovat hieman vajaamittaiset kangashousut, joissa on usein melko runsaasti leveyttä koko suoran lahkeen mitalta. Culottes-housumallin juuret ovat 70-luvulla. Housut ovat tehneet paluun viime vuosina kansainvälisten somevaikuttajien ja tyyli-ikonien hehkutuksen myötä.

Miksi housut Sana on monikossa?

Housut ovat tulleet Suomessa käyttöön viimeistään keskiajalla eli ennen 1500-lukua. Niihin viittaava sana on lainattu muinaisruotsin sanasta hosa, joka on alun perin tarkoittanut putkimaista sukkaa tai polven yli ulottuvaa sääriverhoa. Niitä on tietysti tarvittu kaksi kappaletta, yksi molempiin jalkoihin.

Mikä on Softshell-housut?

Softshell ei ole mikään oma materiaali, vaan sillä tarkoitetaan yleensä urheilullista, venyvää kangasta, joka koostuu erilaisista materiaaleista. Ulkopuoli voi olla esimerkiksi vettähylkivää ja tuulenpitävää kangasta, kun sisäpuoli on pehmeää fleeceä.

Kauanko Gymsharkin toimitus kestää?

Valitse haluamasi toimitus: tavallisella toimituksella tilaus saapuu perille 4–7 arkipäivän kuluessa, ja pikatoimituksella saat tuotteen kotiisi jo 1–3 päivän kuluessa. Gymshark toimituskulut ovat 5–10 € valitsemasi toimitustavan mukaan, ja tavallinen toimitus on ilmainen yli 75 euron tilauksille.