Mitä pankkiautomaatilla voi tehdä?

Automatia Pankkiautomaatit Oy on tuonut TalletusOtto -automaatit henkilöasiakkaiden ja yritysasiakkaiden käyttöön. Automaatilla voi nostaa tuttuun tapaan rahaa ja tallettaa käteistä korttiin liitetylle tilille. Automaatti hyvittää käteisen rahan heti tilille ja antaa talletuksesta kuitin.

Miten käyttää automaattia?

Laita sirukortti laitteeseen. (Valitse Debit, jos sinulla on yhdistelmäkortti) Anna tunnusluku. Valitse talletus. Talleta rahat automaattiin. Setelit. Ota kuitti. Rahat ovat heti tilillä ja käytettävissä.

Mitä jos pankkikortti jää automaattiin?

– Yleiset korttiehdot kohta 16.1. Jos kortti ja/tai tunnusluku katoaa, kortti jää automaattiin, tai huomaat jonkun käyttäneen korttia luvattomasti, ilmoita tapahtuneesta välittömästi OP:lle voimassa olevaan sulkupalvelun numeroon, joka on ilmoitettu OP:n verkkosivuilla osoitteessa op.fi.

Saako pankkiautomaatista 10 euron seteleitä?

Kymppejä on lisätty Otto-automaatteihin keväästä 2021 alkaen Suuri osa Otto-automaateista eri puolilla maata on jo alkanut jakaa 10 euron seteleitä ja kymppejä lisätään Otto-automaatteihin jatkossakin, niiden kysynnän ja rahan riittävyyden mukaan.

Voiko pankkiautomaatilla laittaa rahaa tilille?

Voit käyttää talletusautomaattia käteisen tallettamiseen, kun sinulla on pankkikortti. Syötä kortti automaattiin, minkä jälkeen voit syöttää automaattiin setelit. TalletusOtto-automaatilla voit tallettaa seteleiden lisäksi kolikoita. Rahat tallentuvat pankkikorttiisi kytketylle tilille.

Voiko Pankkiautomaatti nielaista kortin?

=- Automaatti ei voi enää nielaista korttia. voit ottaa kortin pois ja lähteä ilman, että Automaatti pakottaa tekemään mittarin valintaa, Vehmala-Viksten jatkaa.

Voiko rahaa nostaa ilman korttia?

Jos sinulla ei ole maksukorttia käytössäsi, voit nostaa käteistä ainoastaan pankkikonttorissa, joka tarjoaa kassapalveluja. Tällöin tarvitset voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen. Valmistaudu myös siihen, että käteisen käyttötarkoitus selvitetään.

Onko pankkiautomaatilla kamera?

Kädellä suojaaminen on olennaista, sillä usein pankkiautomaatin seteliaukon yläpuolelle on asetettu pieni, noin kynänpään kokoinen kamera.

Paljonko voi nostaa rahaa automaatista?

Nosto-käteisautomaateista voi nostaa 10, 20 ja 50 euron seteleitä. Onko Nosto-automaateissa nostorajoituksia? Nosto-automaattien kertanostoraja on 400 €. Oman korttisi turvaraja voi poiketa tästä.

Voiko pankkikortti mennä miinukselle?

Negatiivinen saldo on mahdollista debit- ja credit-korteilla maksettaessa. Maksukortin saldo painuu punaiselle esimerkiksi silloin, kun maksupäätteessä on häikkää. Aikuisille myönnettävät maksukortit eivät yleensä tarkistuta katetta alle 50 euron ostoksille.