Mitä tarkoittaa pankkikortti?

Pankkikortti (myös käteiskortti tai debit-kortti) on muovista valmistettu maksukortti ja käteiseen verrattava maksuväline. Pankkikortilla voi tavallisesti maksaa ostoksia ja nostaa rahaa pankkiautomaatista. Maksu peritään kortinhaltijan tililtä useimmiten muutamassa päivässä.

Onko Visa pankkikortti?

Pankkikortti, joka toimii siellä, missä liikutkin: Suomessa, ulkomailla, verkkokaupoissa ja Visa-automaateilla.

Mikä pankkikortti toimii ulkomailla?

Kortti on käteistä kätevämpi ja turvallisempi vaihtoehto ulkomailla. OP:n Visa ja Mastercard -kortit toimivat luotettavasti kaikkialla.

Onko pankkikortti luottokortti?

Debit-kortti: Pelkän debit-ominaisuuden omaavalla kortilla, eli pankkikortilla, maksat ostoksesi suoraan tililtäsi. Kortilla ei ole luotto-ominaisuutta.

Mitä pankkikortti maksaa?

Voit saada OP Debit -kortin, kun sinulla on tili OP:ssa ja olet vähintään 15-vuotias. Alle 26-vuotiaalle päivittäiset pankkipalvelut ja yksi kortti ovat maksuttomia. Muille asiakkaille OP Debit -kortin hinta on 2,75 euroa kuukaudessa. Omistaja-asiakkailla pankin palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.

Voiko ulkomailla maksaa pankkikortilla?

Pankkikortti (Debit tai Visa Electron) toimii myös ulkomailla. Muista määrittää vain korttisi maarajaus sopivaksi Nordean verkko- tai mobiilipankissa. On hyvä huomata, että useasti hotellit ja autovuokraamot hyväksyvät vain luottokortin maksuvälineeksi, joten myös se kannattaa varata matkalle aina mukaan.

Miten pankkikortti suljetaan?

Sulje korttisi välittömästi soittamalla korttien sulkupalveluun, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa: Suomesta soitettaessa numeroon 020 333 (pvm/mpm) Ulkomailta soitettaessa numeroon + 358 20 333.

Voiko pankkikortti mennä miinukselle?

Negatiivinen saldo on mahdollista debit- ja credit-korteilla maksettaessa. Maksukortin saldo painuu punaiselle esimerkiksi silloin, kun maksupäätteessä on häikkää. Aikuisille myönnettävät maksukortit eivät yleensä tarkistuta katetta alle 50 euron ostoksille.

Tuleeko OP pankkikortti automaattisesti?

Saat automaattisesti uuden kortin Jos sinulla on OP-Visa Electron -kortti, lähetämme sinulle automaattisesti uuden maksukortin hyvissä ajoin ennen nykyisen Electronisi voimassaolon päättymistä. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään.

Käykö suomalainen pankkikortti ulkomailla?

Suomalainen pankkikortti toimii myös ulkomailla, kunhan ulkomaanmaksuja ei ole erikseen estetty kortilta. Mikäli ulkomaanmaksut on estetty, täytyy ne muistaa kytkeä päälle esimerkiksi asiakaspalvelun tai verkkopankin kautta ennen matkaa.