Mitä tarkoittaa tapered farkut?

Tapered-farkkumallilla tarkoitetaan sitä, että farkut kapenevat hieman alaspäin nilkkaa kohti. Näemme, että rennompi relaxed tapered -farkku, ja erityisesti klassinen regular tapered -farkkumalli, ovat suosittuja nyt.

Mitä tarkoittaa Boyfriend-farkut?

– Farkut, joiden vyötärö on takaa korkeampi kuin edestä, sopivat hyvin isopeppuiselle. – Niin kutsutut “boyfriend”-farkut ovat muodokkaan takamuksen ystävä.

Mitä materiaalia farkut ovat?

Farmarihousut eli farkut ovat denim-puuvillakankaasta tehdyt, useimmiten siniseksi värjätyt housut. Farkut, työvaatteesta nuorison ja vähän vanhemmankin väen muodiksi muuttunut vaatekappale. Farmarihousut ovat hyvin suosittuja ympäri maailmaa.

Mitä tarkoittaa stretch farkut?

-Suurin ero rigid-farkkujen ja stretch-farkkujen välillä on se, että rigid- farkut ovat 100% puuvillaa ja niissä ei ole lainkaan joustoa, kun taas stretch-farkuissa on elastaania. Ilman joustoa olevat farkut ovat perinteiset klassikkofarkut, joten kaltaiselleni vintage-harrastajalle, nämä ovat suosikkifarkkuni.

Mitä tarkoittaa Bootcut farkut?

Bootcut eli leveälahkeinen farkku on alun perin suunniteltu juuri korkeavartisten saappaiden kanssa käyettäväksi. Levenevä lahje istuu näppärästi kengän päälle, eikä jää epämukavasti rutulle kengän rajaan.

Mitä tarkoittaa Slim farkut?

Slim-nimellä kulkeva kapea farkkumalli on ihonmyötäisiä skinny-farkkuja imartelevampi, sillä se ei täysin paljasta säären muotoja.

Mikä on Mutsifarkut?

Mutsifarkut ovat siis sellaiset äidiltä lainatun näköiset pöksyt, joissa vyötärö on korkealla ja peppu piukea, mutta lahkeissa on väljyyttä. Normifarkuiksikin olen kuullut näitä kutsuttavan. Käytännössä farkkumalli on siis se tismalleen sama kuin mitä suosittiin minun lapsuudessani 90-luvun alkupuolella.

Miten raikastaa farkut?

Farkkujen pesu Jos farkut haluaa raikastaa, ne voi pesun sijaan tuulettaa. Muutama tunti raikkaassa ilmassa (erityisesti pakkasella) tekee farkuille hyvää. Myös pelkkä huuhtelu voi olla farkuille sopiva vaihtoehto pitkän pesuohjelman sijaan. Kun farkut pesee, ne kannattaa kääntää aina nurin päin pesuun.

Kannattaako farkut pestä?

Farkut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina, kun tuuletat ne pesun sijaan ulkona auringonvalossa. Farkkuja kehotetaan pesemään mahdollisimman harvoin, sillä kuuma vesi ja pesuaine kuluttavat ja haalistuttavat farkkukangasta tehokkaasti.

Pitääkö farkut pestä väärinpäin?

Peseminen oikein päin Vaatteet hankautuvat pesukoneessa toisiaan vasten ja menettävät helpommin väriään. Pese ja kuivaa farkkusi nurin päin minimoidaksesi värin lähdön. Laita myös farkkujen vetoketju ja nappi kiinni pesun ajaksi.