Mitä tarkoittaa baggy farkut?

Baggy farkussa on korkea vyötärö, napillinen vetoketjusepalus ja hieman kapenevat, nilkkapituiset lahkeet. Materiaaliltaan Baggy farkut ovat jämäkkää puuvillaa.

Mitä tarkoittaa baggy fit?

LEVEÄ LAHKEISET HOUSUT – MUKAVAT JA RENNOT Trendi on siirtymässä tiukoista pillifarkuista kohti rentoja, leveä lahkeisia housuja. Ne tunnetaan myös nimillä Baggy Pants, Loose Fit Jeans tai Oversized Pants.

Mitä tarkoittaa baggy?

löysä {adj.} löysänä roikkuva {adj.}

Mistä tunnistaa laadukkaat farkut?

Laadukkaat farkut tunnistat parhaiten nurjalta puolelta: tikkaukset ovat viimeisteltyjä eivätkä saumat kierrä. Vilkaise myös materiaalilappua. Kestävimmät farkut ovat ryhdikästä, sataprosenttista puuvillaa, mutta pieni määrä elastaania ei ole pahitteeksi, jos arvostaa sen antamaa joustoa ja käyttömukavuutta.

Mitä tarkoittaa Boyfriend-farkut?

– Farkut, joiden vyötärö on takaa korkeampi kuin edestä, sopivat hyvin isopeppuiselle. – Niin kutsutut “boyfriend”-farkut ovat muodokkaan takamuksen ystävä.

Mitä tarkoittaa Slim farkut?

Slim-nimellä kulkeva kapea farkkumalli on ihonmyötäisiä skinny-farkkuja imartelevampi, sillä se ei täysin paljasta säären muotoja.

Mitä tarkoittaa tapered farkut?

Tapered-farkkumallilla tarkoitetaan sitä, että farkut kapenevat hieman alaspäin nilkkaa kohti. Näemme, että rennompi relaxed tapered -farkku, ja erityisesti klassinen regular tapered -farkkumalli, ovat suosittuja nyt.

Mikä on Chubby suomeksi?

chubby {adjektiivi} pullea {adj.} pulska {adj.}

Mitä tarkoittaa oversized?

Oversized – ei vain isompia vaatteit. Löysiin, väljästi-istuviin vaatteisiin viitataan usein termillä ”oversized”. Pitkät hupparit leveillä hartioilla ja 90-luvun boyfriend-farkut ovat molemmat esimerkkejä tällaisesta tyylistä.

Mitä tarkoittaa Loose?

loose [loosed|loosed] {verbi} löysätä [löysään|löysännyt] {v.} päästää irti {v.} irrottaa [irrotan|irrottanut] {v.}