Mitä vaatteita Passikuvaan?

Täytyykö passikuvassa olla tietynlaiset vaatteet. – Kyllä. Mustaa tai valkoista ei saisi olla. Myös voimakkaat kuviot, logot tai räikeät värit eivät ole hyviä passikuvassa. Joskus kuitenkin vaate voi olla passikuvaan sopimaton (yleisimmin musta tai valkoinen), se ei kuitenkaan estä kuvan ottoa eikä sen hyväksymistä.

Mikä paita Passikuvaan?

Käytä puhdasta, värillistä paitaa, jossa on siisti kaulus Passikuvassa näkyy kasvojesi lisäksi paitasi olka- ja kaulusaluetta. Muista valita muotokuvaasi varten puhdas, tyylikäs paita.

Mitä Passikuvassa ei saa olla?

Esimerkiksi asusteet tai hiukset eivät saa peittää kasvoja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä silmien erottumiseen. Silmälaseja saa käyttää, kunhan ne eivät peitä kasvoja, heijasta, tai aiheuta varjoja kasvoihin. Mikään osa lasien sangoista ei saisi olla lähelläkään silmiä.

Pitääkö Passikuvassa olla hiukset auki?

PITÄÄKÖ PASSIKUVASSA OLLA HIUKSET AUKI Ei. Passikuvassa saa pitää hiuksia siten kuin haluaa, kunhan ne eivät peitä kasvojen piirteitä. Hiukset eivät saa tulla kulmakarvojen päälle.

Voiko Passikuvassa hymyillä?

Perussääntö on, että kasvojen on näyttävä kokonaan ja erityisesti silmien on erotuttava selvästi. Ilmeen on oltava neutraali. Kuvassa ei varsinaisesti saa hymyillä. Pienen pieni hymy on sallittu, kunhan poskipäät eivät nouse.

Saako Passikuvassa olla ripset?

4. Voiko passikuvassa näkyä pään alueen lävistyksiä tai tatuointeja? ”Lävistyksiä ei ole kielletty.

Saako olla musta paita Passikuvassa?

11. Täytyykö passikuvassa olla tietynlaiset vaatteet. – Kyllä. Mustaa tai valkoista ei saisi olla.

Saako Passikuvassa olla Lävistykset?

”Lävistyksiä ei ole kielletty.

Voiko Passikuvaan laittaa meikkiä?

Passikuvassa saa olla meikkiä ja koruja, kunhan ne eivät vaikuta tunnistettavuuteen.

Saako Passikuvassa hiukset olla kiinni?

PITÄÄKÖ PASSIKUVASSA OLLA HIUKSET AUKI Ei. Passikuvassa saa pitää hiuksia siten kuin haluaa, kunhan ne eivät peitä kasvojen piirteitä. Hiukset eivät saa tulla kulmakarvojen päälle.