Paljonko rahaa saa tuoda Suomeen?

10 000 euron arvoraja koskee yhden henkilön mukanaan kuljettamia käteisvaroja.

Paljonko rahaa saa viedä Turkkiin?

Turkkiin matkustettaessa saa tuoda mukana maahan seuraavat henkilökohtaiset tavarat/henkilö: henkilökohtaiseen käyttöön tarvittavat esineet sekä lääketieteelliset esineet (laitteet) ja lääkkeet sekä lahjatavaroita yhteensä 300 euron arvosta (alle 15 vuotiaat lapset enintään 145 euroa).

Miten saan yhteyden Danske Bankiin?

Danske Bankin Asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 8-18 numerossa 0200 2580.

Mistä asioista Traficom vastaa?

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom varmistaa toimivat, turvalliset ja kohtuuhintaiset liikenteen ja viestinnän yhteydet ja palvelut Suomessa. Olemme myös palveleva lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.

Montako tolppaa saa tuoda?

Nuuskaa saa tuoda matkustajatuontina kilon yhdessä kalenterivuorokaudessa. Se vastaa noin kahta tornia irtonuuskaa tai neljää tornia pussinuuskaa.

Milloin käteinen raha poistuu?

Vaikka koronakriisi on vähentänyt käteisen käyttöä kenties pysyvästi, käteinen raha on edelleen tärkeä maksuväline monelle suomalaiselle. Lisäksi käteistä tarvitaan varajärjestelynä maksamisen häiriötilanteissa. Suomen pankki taas arvioi vielä vuonna 2016, että Suomessa käteisen käyttö loppuu vuoteen 2029 mennessä.

Onko Turkissa turvallista?

Turkin yleinen turvallisuustilanne on vakaa. Turkin viranomaiset ovat kuitenkin varautuneet terrori-iskujen riskin kohoamiseen. Matkailijoita kehotetaan yleiseen valppauteen suurissa kaupungeissa ja varsinkin Istanbulissa sekä välttämään mahdollisia mielenosoituksia ja muita järjestäytymättömiä joukkokokoontumisia.

Milloin joutuu maksamaan tullia?

Yli 150 euron ostos Sinun pitää huolehtia tullauksesta ja arvonlisäveron maksamisesta itse. Tullauksen voi antaa Postin tai muun kuljetusyrityksen tehtäväksi tai tehdä itse Tullin Henkilöasiakkaan tuontitullauspalvelussa .

Montako kartonkia saa tuoda Turkista?

Voit tuoda maahan tupakkatuotteita, joiden pakkauksessa ei ole vaadittavia suomen- ja ruotsinkielisiä sekä kuvallisia varoitusmerkintöjä enintään: 200 savuketta. 50 sikaria. 100 pikkusikaria.

Voiko Danske Bankista nostaa rahaa?

Voit nostaa euromääräistä käteistä veloituksetta pankkikortilla joko käteisautomaatilta tai kaupan kassalta neljä kertaa kuukauden aikana. Seuraavista käteisnostoista veloitetaan kappaleelta hinnaston mukainen palvelumaksu. Käteistä nostat Osta&Nosta –palvelua tarjoavissa K-Kaupoissa, R-Kioskeissa ja Tokmanneissa.