Voiko salille mennä vain Urheiluliiveissä?

Valitse treeniin soveltuvat vaatteet. Farkut ja paljaat varpaat eivät kuulu punttisalille. Joillain saleilla on kielletty esimerkiksi pelkissä urheiluliiveissä tai todella lyhyissä shortseissa treenaaminen. Laita pitkät hiukset kiinni niin kuntosalille, uimahalliin tai joogasalille lähtiessäsi.

Milloin rintaliivit pitää vaihtaa?

Kuinka usein rintaliivit pitää vaihtaa Riippuen kuinka niitä hoidetaan, rintaliivit säilyttävät elastisuutensa ja optimaalisen kuntonsa noin 6-12 kuukautta.

Milloin ei kannata treenata?

Jätä urheileminen ja harjoittelu väliin, jos sinulla on kuumetta, lihas- tai nivelkipuja, kurkkukipua tai selkeää flunssasta johtuvaa väsymystä. Lievä nuha ei ole este kevyen liikunnan harrastamiselle. Urheilu on kuitenkin lopetettava heti, kun ilmaantuu flunssan yleisoireita, kuten lihaskipua, kuumetta tai väsymystä.

Kannattaako mennä väsyneenä salille?

– Jos on liian väsynyt tai kuormittunut, keho ei ole valmis ottamaan liikunnasta aiheutuvaa ärsytystä vastaan. Silloin liikunta kannattaisi jättää väliin tai ainakin muuttaa harjoitusta kevyemmäksi.

Mistä tietää että rintaliivit ovat oikean kokoiset?

Hyvä nyrkkisääntö sopivien liivien testaamiselle on kahden sormen sijoittaminen kaaritukien väliin: jos tasan kaksi sormea mahtuu paikalle, ovat rintaliivit tavanomaisesti oikeankokoiset. Jos liivit ovat tukien välistä väljät tai liian tiukat, on koko usein väärä.

Saako rintaliivit näkyä läpi?

Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Voiko Liiveillä