Milloin Kuorihousut?

Yhdet sadehousut eivät kuitenkaan aina riitä koko syksyksi, tai varsinkaan koko talveksi. Silloin tulee tarpeeseen housut, jotka sekä kestävät kovaa kulutusta että ovat samalla myös vedenpitävät. Silloin tarvitaan siis kuorihousut!

Mitä eroa on Kuoritakilla ja softshell Takilla?

Kuorivaatteet ovat vedenpitävää materiaalia ja tarkoitettu pääosin sateella ulkoiluun, kun softshell-vaate yleensä pitää jonkin verran vettä, mutta kastuu lopulta. Softshell-housut ja takit soveltuvatkin kuorivaatetta paremmin sateettoman sään liikkumiseen tehokkaamman hengittävyytensä ansiosta.

Millä kelillä Välikausihaalari?

Välikausihaalarilla pärjää hyvin pitkälle syksyyn Välikausihaalarin käytössä hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että keli ei mene pakkaselle. Välikausihaalarille paras keli onkin, kun ulkona on plusasteita sekä yöllä että päivällä. Keväisin kannattaa muistaa kuitenkin, että odottaa kunnes kaikki lumi on sulanut.

Millä kelillä Kuorihaalari?

Kuorihaalari on superlaadukasta, teknistä materiaalia ja siinä on myös teipatut saumat. Tämä tekee haalarista täysin tuulen- ja vedenpitävän eli kuorihaalari päällä voi ulkoilla huoletta vesisateessa tai istuskella rattaissa tuulisellakin säällä ilman, että mistään rakosesta pääsee viima sisään.

Milloin käyttää Kuoritakkia?

Kuoritakki on erinomainen valinta kaikenlaiseen ulkoiluun ja aktiviteetteihin. Sen alle on helppo kerrostaa vaatteita vaihtelevissa lämpötiloissa. Kuoritakki on mainio lisä myös retkireppuun, sillä se on kevyt kuljettaa ja helppo pukea päälle sadekuuron yllättäessä.

Onko Kuoritakki hyvä?

Kuoritakki on ulkoilijan ja retkeilijän luottotuote. Hyvin valittu ja laadukas kuoritakki on pitkäikäinen ja palvelee käyttäjäänsä ympäri vuoden. Hyvä kuoritakki suojaa vedeltä ja tuulelta, hengittää hyvin ja kestää käyttöä.

Millä säällä softshell haalari?

Softshellhaalarit ovat täydellinen valinta ulkona viihtyville lapsille. Pehmeä, joustava materiaali on miellyttävä, mutta kestävä ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Hyvä tuulen- ja vedenpitävyys tekevät softshell-haalareista joka säähän sopivia.

Milloin Välikausivaatteet käyttöön?

Useimmiten välikausivaatteet otetaan käyttöön, kun aamullakin mittarilukema on niukasti plussan puolella ja iltapäivän tullen se kipuaa 5–10 lämpöasteeseen. Aluksi asusteina käytetään talvipipoa, toppahanskoja, paksumpaa huivia ja talvikenkiä: nämä lämmittävät kehon ääripäitä ja pitävät lämmön tasaisena.

Mitä vauvalle päälle 10 astetta?

Jos lämpötila on 10-19 asteen tienoilla, voi vauvalle sisävaatteiden lisäksi pukea esimerkiksi villahaalarin, trikoopipon, puuvillaisen kaulahuivin ja puuvillalapaset. Alle 10 asteen lämpötilaan sisävaatteiden päälle kannattaa jo pukea välikausihaalari, joka suojaa tuulelta ja sateelta.

Milloin vauvalle softshell?

Softshell-haalari sopii viileisiin päiviin Sitä voi käyttää hieman aiemmin kuin vuoretonta välikausihaalaria. Jos lapsi on kuumakalle, softshell-haalarin sijaan esimerkiksi kuorihaalari voi olla välikausihaalariksi parempi vaihtoehto.