Minkä väriset housut harmaan bleiserin kanssa?

Rento bleiseri – Pue harmaan bleiserin kanssa t-paita tai poolopaita ja yhdistä siihen mitkä vaan housut – farkut, chinot ja puvunhousut, kaikki toimii. Myöskään värien suhteen ei ole tiukkoja sääntöjä. Kokeile vaaleaa väriä, joka luo kontrastin tumman bleiserin kanssa.

Mitä pukea bleiserin kanssa?

=-jos haluat pukea keinonahkaisen bleiserin arkiseen käyttöön, Suosittelen kokoamaan asun muut osat neutraaleista vaatteista. anna bleiserin olla asun keskipisteenä ja pue sen alle yksinkertainen toppi tai t-paita ja viimeistele asusi farkuilla, hän lisää.

Minkä väriset housut sinisen bleiserin kanssa?

Valkoiset farkut tekevät asusta raikkaamman. – Monet eivät ehkä tule ajatelleeksi, mutta sinistä bleiseriä voi käyttää myös shortsien kanssa, Karin sanoo. – Beiget chinoshortsit tai pellavashortsit sinisen bleiserin kanssa on hieno kesäasu, joka sopii erinomaisesti kaupunkiin tai illalliselle.

Voiko Puvuntakkia käyttää Bleiserinä?

Vakosamettiset housut voidaan taas yhdistää vaikkapa hyvännäköisen kauluspaidan kanssa. Tästä johtuen miehet kuvittelevat, että bleiseri ja puvuntakki mielletään samaksi asiaksi ja että niitä voidaan käyttää samalla tavalla. Bleiseriä ei kuitenkaan koskaan tule käyttää puvunhousujen kanssa.

Onko pikkutakki bleiseri?

Pikkutakki, tuo jäsenyyden merkki. Pikkutakki, bleiseri, klubitakki – tämä nykyinen toimistomiehen perusvaate kertoi aikoinaan tarkasti, mihin valikoituun harrastajajoukkoon tai kerhoon kuuluit. Aiemmin julkaistussa puvun lyhyessä historiassa mainitsin, kuinka nykypuvun varhaisin muoto syntyi 1800-luvun lopulla.

Mitä tarkoittaa bleiseri?

Kirkkaista kankaista valmistettu bleiseri eli klubitakki ilmaantui 1800-luvun alussa urheilu- ja vapaa-ajan käyttöön. Vuosisadan puolivälissä syntyi tummansininen laivastobleiseri metallisine nappeineen, sitten tupakkatakki sekä vyöllä tai tampilla varustettu Norfolk-metsästystakki.

Miten pukeutua baariin mies?

Valitse vaatteet, jotka sopivat yökerhon tyyliin ja tanssimiseen. T-paidat, farkut ja lenkkarit ovat sopivia rentoon ilmapiiriin. Hanki nuorekas ilme, mutta älä unohda tyyliä. Hillityt, istuvat housut, siistit kengät ja kauluspaita toimivat monissa yökerhoissa.

Minkä värinen paita harmaan puvun kanssa?

Harmaaseen pukuun sopii hyvin sinisen, violetin ja punaisen sävyt. Myös vaaleanharmaa paita toimii tummanharmaan puvun kanssa. Ruskeaan tai beigeen pukuun valkoinen on varma valinta, mutta myös vaaleansininen ja vaaleanharmaa toimii.

Voiko puvun takki olla auki?

Puvun takkia tulisi sovittaa aina sekä auki, että kiinni. Napin ollessa kiinni puvun takin pitäisi olla tarpeeksi napakka, jolloin takki näyttää ryhdikkäältä.

Minkä värinen kauluspaita sinisen puvun kanssa?

Tummansinen puku on käytetyin värillisistä puvuista ja sen tulisi ehdottomasti löytyä jokaisen miehen vaatekaapista. Kauluspaita voi olla valkoinen, mutta muutkin vaaleat sävyt sopivat paidan väriksi tai voit valita paidan, joka tuo kontrastia puvun väriin. Tummanliila solmio sopii erityisen hyvin sinisen puvun kanssa.