Mistä tiedän rintaliivien koon?

Suomessa mitta tulee suoraan oman rinnanympäryksen senttimetreistä: 60, 65, 70, 75, 80, 85 ja niin edelleen. Ympärysmitta mitataan aivan rintojen alapuolelta eli kohdasta, josta liivitkin kulkevat. Koon kirjainosa kertoo kuppikoon.

Miten mitataan Rintaliivin koko?

Mittaa oma vartalonympäryksesi rintojen alta. Mittanauhan tulee olla tiukalla mutta ei kiristävänä. Seuraavaksi mittaa rinnanympärys rinnan huipulta, kun päälläsi on hyvät rintaliivit . Älä kiristä ja voit hengittääkin.. Näiden kahden mitan erotus kertoo kuppikokosi.

Mistä tietää että on liian pienet rintaliivit?

Jos rinta nousee selvästi rintaliivin kupin yli, ovat liivit liian pienet. Jotta rinta saisi optimaalisen tuen, ei rinta saa nousta kupin yläpuolelle.

Miten rinnan ympärys mitataan?

Rinnanympärys mitataan rinnan korkeimmasta kohtaa rintojen päältä ja selästä lapaluiden päältä. Ota napakka mitta rintaliivit päällä. Vyötärömitta mitataan kylkiluiden alapuolelta, noin 5 cm navan ylöpuolelta.

Miksi rintaliivien kanssa ei saa nukkua?

Jos nukkuu rintaliivit päällä, imusolmukkeiden kierto häiriintyy ja myrkkyjä kertyy elimistöön. Tämä voi myös johtaa kystien, kyhmyjen ja jopa kasvainten muodostumiseen pitkällä aikavälillä. Rintojen lisäksi rintaliivit aiheuttavat painetta kainaloissa, joissa sijaitsee myös paljon imusolmukkeita.

Mikä on suurin kuppikoko?

Isoimmat rinnat ovat englantilaisilla, pienimmät italialaisilla. Yli puolilla englantilaisnaisista kuppikoko on D tai isompi, kun taas italiassa 68 prosentilla on B-kuppi. Maailmanennätystä isoimmista rinnoista pitää amerikkalainen pornotähti Norma Stitz eli Annie Hawkins-Turner. Hänen kuppikokonsa on 102ZZZ.

Mikä on kuppikoko?

Rinnanympärys mitataan rintojen alta ja ilmoitetaan senttimetreinä. Kuppikoko on rintojen päältä mitatun ympäryksen ja alta mitatun ympäryksen erotus ja ilmoitetaan kirjaimella.

Voiko rintaliivit pestä 40 asteessa?

Matala lämpötila: Pese rintaliivi maksimissaan 40 asteessa. Pese vain valkoisen kanssa: Rintaliivi voi helposti imeä väriä vedestä. Pese se siis vain muiden valkoisten vaatteiden kanssa.

Voiko rintaliivit pestä 60 asteessa?

Puuvillaiset alusvaatteet ja sukat voi pestä 60 asteessa. Silkkiset alusvaatteet, rintaliivit ja muut herkemmät materiaalit voi pestä käsinpesuohjelmalla 30 tai 40 asteessa (tarkista aina jokaisen vaatteet pesuohje).

Voiko rintaliivit pestä ilman Pesupussia?

Rintaliivien pesu koneessa Jos kuitenkin haluat pestä rintaliivisi koneessa, suosittelemme ehdottomasti käyttämään rintaliiveille tarkoitettua pesupussia. Pesupussia käyttämällä suojaat rintaliiviä, sekä konetta. Liivin hakaset kannattaa sulkea ennen pesupussiin laittamista.