Mistä tietää että rintaliivit ovat oikean kokoiset?

Hyvä nyrkkisääntö sopivien liivien testaamiselle on kahden sormen sijoittaminen kaaritukien väliin: jos tasan kaksi sormea mahtuu paikalle, ovat rintaliivit tavanomaisesti oikeankokoiset. Jos liivit ovat tukien välistä väljät tai liian tiukat, on koko usein väärä.

Miten mitataan Rintaliivin koko?

Mittaa oma vartalonympäryksesi rintojen alta. Mittanauhan tulee olla tiukalla mutta ei kiristävänä. Seuraavaksi mittaa rinnanympärys rinnan huipulta, kun päälläsi on hyvät rintaliivit . Älä kiristä ja voit hengittääkin.. Näiden kahden mitan erotus kertoo kuppikokosi.

Mistä rinta mitataan?

Rinnanympärys: Rinnanympärys mitataan rinnan korkeimmalta kohdalta. Seiso ryhdikkäästi, kädet vartalon vieressä. Pidä mittanauha suorassa linjassa. Rinnanympärys rinnan alta: Mittaa rinnan alta, kylkiluiden ympäriltä.

Miten rintaliivien tulisi istua?

Oikein: Rintaliivit ovat vaakasuorassa kehon ympäri; etu- ja takaosa ovat yhtä korkealla. Kaarituet istuvat rintakehää vasten koko mitaltaan. Väärin: Ympärysmitta on liian suuri, jos liivit nousevat takaa liian ylös. Ympärysmitta on liian suuri myös, jos rinnat valahtavat kaaritukien alle nostaessasi kädet ylös.

Saako rintaliivit näkyä läpi?

Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Minkä ikäisenä rintaliivit?

Karell neuvoo hankkimaan ensimmäiset rintaliivit siinä vaiheessa, kun rinnat ovat kasvaneet ja tarvitsevat tukea jokapäiväistä elämää helpottamaan. – Se on jokaisen oma, yksilöllinen valinta. Jotkut eivät tarvitse liivejä aikuisenakaan. Tärkeintä on, että ne istuvat hyvin ja ovat oikean kokoiset.

Mitä rintaliivien numero tarkoittaa?

Näin rintaliivikoot toimivat Koon numero-osa kertoo liivien ympärysmitan. Suomessa mitta tulee suoraan oman rinnanympäryksen senttimetreistä: 60, 65, 70, 75, 80, 85 ja niin edelleen. Ympärysmitta mitataan aivan rintojen alapuolelta eli kohdasta, josta liivitkin kulkevat. Koon kirjainosa kertoo kuppikoon.

Mikä on suurin kuppikoko?

Isoimmat rinnat ovat englantilaisilla, pienimmät italialaisilla. Yli puolilla englantilaisnaisista kuppikoko on D tai isompi, kun taas italiassa 68 prosentilla on B-kuppi. Maailmanennätystä isoimmista rinnoista pitää amerikkalainen pornotähti Norma Stitz eli Annie Hawkins-Turner. Hänen kuppikokonsa on 102ZZZ.

Mikä on kuppikoko?

Rinnanympärys mitataan rintojen alta ja ilmoitetaan senttimetreinä. Kuppikoko on rintojen päältä mitatun ympäryksen ja alta mitatun ympäryksen erotus ja ilmoitetaan kirjaimella.

Miten mitataan rinnan leveys?

Rinnanympärys mitataan rinnan korkeimmasta kohtaa rintojen päältä ja selästä lapaluiden päältä. Ota napakka mitta rintaliivit päällä. Vyötärömitta mitataan kylkiluiden alapuolelta, noin 5 cm navan ylöpuolelta.