Mitä hääpuvun alle?

Mitä pukea päälle, kun tulen sovittamaan pukua? Puvun sovitusta varten sinulla ei tarvitse olla mitään tietynlaisia alusvaatteita. Vinkiksi voimme kuitenkin antaa, että ihonväriset alushousut ovat mainiot, koska ne eivät näy valkoisen puvun läpi. Pukujemme alle et tarvitse mitään muita alusvaatteita tai korsettia.

Milloin kannattaa ostaa hääpuku?

Osa morsiamista tulee ostoksille vuosi ennen häitä, suurin osa puolta vuotta ennen häitä ja jotkut vain 1 – 2 viikkoa ennen häitä. Suosittelemme kuitenkin tulemaan vähintään 8-10kk ennen häitä, koska silloin jää tarpeeksi aikaa tilata merkkihääpukuja joiden toimitusaika on noin 4 – 6kk.

Mitä hääpuku maksaa?

Suomessa morsian, joka haluaa itselleen uuden käyttämättömän häämekon, maksaa hääpuvustaan keskimäärin 1100-1400 euroa. Hän etsii palvelunsa hääpukuliikkeestä tai hääpukusuunnittelijan luota, jotta hääpuku istuisi hänelle täydellisesti ja hän näyttäisi hääpäivänään paremmalta kuin koskaan ennen.

Mitä tehdä vanhasta Hääpuvusta?

Vanhasta hääpuvusta voi tehdä esimerkiksi uusia laukkuja. Mikäli puvun rakenne on ollut hyvä, sen voi värjätä ja tehdä siitä iltapuvun tai lyhentää kotelomekoksi.

Saako sulhanen nähdä hääpuvun?

Sulhanen ei saa nähdä morsianta hääpuvussa kuin vasta kirkossa. Polttarit (saksaksi Polterabend) on vanha perinne, joka alun pitäen koski nimenomaan morsiamia. Ennen häitä siskot ja ystävät pesivät morsiamen suolalla ja jauholla, jotta tämän menneisyys häviäisi ja hän olisi valmis uuteen elämään.

Mitä laittaa valkoisen mekon alle?

Kun pukeudut valkoiseen tai vaaleisiin sävyihin, valitse alusvaatteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä ihon väriä. Esimerkiksi vaaleat, leveälahkeiset housut ovat trendikäs ja juhlava vaihtoehto mekon tilalle. Vaaleiden housujen alle sopivat parhaiten sileät ja saumattomat lahkeelliset alushousut tai stringit.

Onko Zazabellaan pakko varata aika?

Sovitusaika on hyvä varata etukäteen, ja kullekin sovittajalle oma aikansa, jolloin myyjämme voi keskittyä paremmin Sinun palvelemiseesi. Erityisen ruuhkaisia ovat arki-illat klo 15 -18 välillä sekä lauantait, jolloin toivomme sovittajan lisäksi max. 2 makuutuomaria seurueeseen.

Voiko Zazabellasta vuokrata?

Morsiuspuvun ja tanssipuvun vuokraaminen on hyvä vaihtoehto ostamiselle, teettämiselle ja myös itse tekemiselle. Puvun vuokrahinta on 75% puvun OVH myyntihinnasta. Vuokraus koskee ainostaan liikkeissämme valmiina olevia pukuja.

Voiko hääpuku olla musta?

jälkeen alkavissa juhlissa. Mutta häät ovat kuitenkin perhejuhla, frakkiin voi pukeutua, vaikka juhlat alkaisivat päivällä ja jatkuisivat iltaan. Tumma puku on aina hyvä perusvalinta. Hääpukuna se voi olla myös vaalea, valkoinen tai jopa punainen jos itse niin päätät!

Kuka maksaa häät?

“Perinteinen käytäntö on, että tyttären vanhemmat maksavat häät. Etikettisäännöt ovat ehdotuksia, ja toki hääpari voi maksaa häänsä itse. Maksajina voivat olla myös sulhasen ja morsiamen vanhemmat yhdessä. On tyylirikko järjestää nyyttikestit häissä.