Mitä vastuuvakuutus?

Vastuuvakuutus korvaa ulkopuolisille aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet korvausvelvollinen. Vastuuvakuutus kattaa vakuutuksenottajan lisäksi myös samassa taloudessa asuvan puolisosi ja lastesi muille aiheuttamat vahingot.

Mitä tarkoittaa kotivakuutuksen vastuuvakuutus?

Kotivakuutuksen vastuuvakuutus – vakuutus vahingossa aiheuttamasi vahingon varalle. Kotivakuutuksen vastuuvakuutus korvaa, kun sinä vakuutuksenottajana tai kanssasi samassa taloudessa vakinaisesti asuva henkilö vahingossa aiheuttaa vahingon muille henkilöille tai heidän omaisuudelleen.

Mitä toiminnan vastuuvakuutus korvaa?

Vastuuvakuutusta tarvitaan korvaamaan yrityksen tai sen työntekijöiden ulkopuolisille aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Keskeytysvakuutuksilla yritys voi varautua erilaisten esinevahinkojen, avainhenkilön sairastumisen tai kuoleman aiheuttamaan liiketoiminnan keskeytymiseen.

Onko Vastuuvakuutuksessa omavastuu?

Yksityishenkilöiden vastuuvakuutuksissa omavastuu on tavallisesti noin 200 euroa. Vastuuvakuutuksissa on enimmäiskorvausmäärä, jota enempää vakuutusyhtiö ei maksa korvauksia. Yksityishenkilöiden ottamissa vastuuvakuutuksissa enimmäiskorvausmäärä voi olla esimerkiksi 100 000–200 000 euroa.

Onko vastuuvakuutus pakollinen rakennusalalla?

Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiselle osapuolelle aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Erityisesti rakennusalalla kyseinen vakuutus on välttämätön, koska rakennustyön teettäjä vaatii todistuksen voimassa olevasta toiminnan vastuuvakuutuksesta ennen töiden aloittamista.

Mitä maksaa vastuuvakuutus?

Vastuuvakuutukset maksavat keskimäärin noin 15 € – 3.500 € vuodessa riippuen vakuutuksen laajuudesta sekä siitä, onko vakuutuksenottaja yritys vai yksityishenkilö.

Onko POP vakuutuksessa vastuuvakuutus?

POP Vakuutuksessa vastuuvakuutus ja oikeusturva ovat mukana jo S-tason kotivakuutuksessa.

Mitä kuuluu laajaan Kotivakuutukseen?

Laaja kotivakuutus korvaa omaisuutesi rikkoutumisia, tulipalo-, myrsky-, salamanisku-, raesade- ja vuotovahinkoja sekä varkaus- ja ilkivaltavahinkoja.

Pitääkö Jokaisella vuokralaisella olla kotivakuutus?

Kotivakuutus on tärkeä osa turvallista arkea. Sillä voit varautua omaisuuteesi kohdistuviin yllättäviin vahinkoihin, joilta ei voi aina välttyä. Vuokralaisena sinun tarvitsee hankkia kotivakuutus vain irtaimistollesi, sillä itse rakennus on vuokranantajan tai taloyhtiön omistama.

Mikä on yrittäjän vastuuvakuutus?

Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja. Me selvitämme puolestasi, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Vakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.