Miksi alusvaatteita käytetään?

Niitä käytetään suojaamaan päällyshousuja likaantumiselta sekä peittämään sukupuolielimet ja takamus häveliäisyys- ja soveliaisuussyistä. Alushousuja on useita erilaisia malleja sekä miehille että naisille. Alushousuja valmistetaan eri materiaaleista, kuten puuvillasta, silkistä ja tekokuiduista.

Mikä on hyvä materiaali Alushousuille?

Puuvilla on erinomainen valinta alushousujen materiaaliksi, sillä se on pehmeä ja hengittävä.

Onko Alusvaatteilla palautusoikeus?

Alusvaatteilla tai uima-asuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Voiko alusvaatteet pestä 30 asteessa?

Yleinen kysymys on, että missä lämpötilassa alusvaatteet kannattaa pestä? Puuvillaiset alusvaatteet ja sukat voi pestä 60 asteessa. Silkkiset alusvaatteet, rintaliivit ja muut herkemmät materiaalit voi pestä käsinpesuohjelmalla 30 tai 40 asteessa (tarkista aina jokaisen vaatteet pesuohje).

Pitääkö alushousut vaihtaa joka päivä?

– Usein sanon myös, että vauvojen ja lasten vaatteet kannattaa hankkia sellaisina, että ne voi pestä kuudessakympissä, niissä kun on helposti puklua tai vaipanreunasta pursuavia eritteitä, Jerkku sanoo. Korkeammassa lämpötilassa pesemisen lisäksi Jerkku muistuttaa, että alushousut ja sukat kannattaa vaihtaa päivittäin.

Mitä on alusvaatteet?

Alusvaate on muiden vaatteiden alla käytetty vaate, joka yleensä on kosketuksessa kantajansa ihon kanssa. Jotkin vaatteet, kuten t-paita, soveltuvat käytettäväksi sekä alus- että päällysvaatteena. Alusvaatteiden tehtäviä ovat: suojata ihoa päällysvaatteiden karheudelta.

Mitä Trikoiden alle?

– Jos pukeutuu ihoa myötäilevästi, mitä nyt näkee paljon esimerkiksi trikoiden myötä, alla pitäisi olla stringit tai pikkuhousut, joissa ei ole takana saumaa.

Mistä kankaasta alushousut?

Kankaan tulee sisältää elastaania vähintään 4 %. Elastaanin määrä voi myös olla suurempi. Alushousut (tai ainakin haarakiila) kannattaa tehdä kankaasta, joka sisältää mahdollisimman paljon luonnonmateriaalia esim. puuvillaa, bambua, pellavaa, silkkiä jne.

Voiko alusvaatteet palauttaa Zalando?

Palautusoikeus koskee myös alusvaatteita sekä uima-asuja. Huomioithan kuitenkin, että hygieniasyistä alusvaatteita ja uima-asuja ei koskaan tule sovittaa paljaalle iholle. Kasvomaskien palautuksia emme valitettavasti voi hyväksyä hygieniasyistä.

Milloin tuotteella on vaihto- ja palautusoikeus?

Virheettömillä tavaroilla ei ole lakiin perustuvaa vaihto- tai palautusoikeutta myymälästä ostettuina. Monet liikkeet myöntävät vaihto- tai palautusoikeuden vapaaehtoisesti. Valtaosalla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on yleensä 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa voit perua kaupan ilman erityistä syytä.